Incassodiensten

Incassobureau Eindhoven hanteert voor de incasso van uw vordering het totale scala van incassodiensten. En dat niet alleen doorlopen wij alle minnelijke incassodiensten binnen 1 maand.

Schriftelijke ingebrekestelling

Na ontvangst van uw vorderingen gaat het incassotraject direct van start en wordt dezelfde dag de ingebrekestelling nog verzonden. U kunt online inzien wat de status van uw vorderingen zijn.

Telefonische herinnering

Twee dagen na verzending nemen wij telefonisch contact op met uw debiteur. Zo signaleren wij op tijd eventuele problemen met uw vordering, maar vaak ervaart de debiteur het als extra duwtje in de rug om alsnog tot betaling over te gaan. Indien de debiteur tijdens het telefoongesprek aangeeft niet te gaan betalen en uw vordering staat niet ter discussie zullen wij versneld de gerechtelijke procedure opstarten. Uiteraard na eerst met u te overleggen.

Aankondiging van de rechtsmaatregelen

Mocht er onverhoopt nog geen overeenstemming zijn dan ontvangt uw debiteur vijf dagen na het telefonisch onderhoud de aankondiging van de rechtsmaatregelen.

Gerechtelijke Incasso en dagvaarden

Zijn wij er uiteindelijk buitengerechtelijk niet in geslaagd de vordering te innen, dan ontvangt u van ons een offerte om het gerechtelijke traject te starten.Na uw keuze om het gerechtelijke traject te starten, brengt onze deurwaarder de dagvaarding uit en zullen wij, als gemachtigde, de gehele procedure voor u uitvoeren.

Betekening van het vonnis en beslaglegging

Nadat de vordering door de rechter is toegewezen zullen wij de debiteur een brief sturen met daarin de opsomming van alle bedragen die betaald dienen te worden, zoals de hoofdsom, incassokosten, procedurele kosten en natuurlijk de rente. Indien de debiteur niet binnen enkele dagen betaald laten wij de deurwaarder het vonnis betekenen en zal na een periode van enkele dagen de beslaglegging volgen op bankrekeningen en/of (on)roerende goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *